Certificatul energetic

Întocmim certificate energetice în județul Bacau. Echipa noastră te poate asista pe tot parcursul obținerii certificatului energetic (certificat de performantă energetică).

Dacă optezi pentru servicii complete, releveu / certificat energetic, beneficiezi de o reducere de 10% la aceste servicii!

Certificatul energetic este obligatoriu la vânzarea sau închirierea unui apartament sau case

Pentru a putea vinde sau închiria un apartament sau o casa, proprietarii sunt obligați (prin Legea 159/2013) să aibă certificatul de performanță energetică a imobilului. Contractele încheiate în lipsa certificatului energetic sunt supuse nulității relative, potrivit prevederilor Codului civil.

Pentru clădirile care se construiesc, certificatul energetic se prezintă în original comisiei întrunite în vederea recepţiei la terminarea lucrărilor şi constituie parte componentă a cărţii tehnice a construcţiei. Procesul-verbal încheiat cu ocazia recepţiei la terminarea lucrărilor şi neînsoţit de copia de pe certificat este nul de drept.

Cum se obține un certificat energetic

Echipa noastra te poate îndruma pe tot parcursul procesului de obținere a certificatului energetic. Trebuie să ne contactezi și de restul ne ocupăm noi!

Acte necesare certificat energetic (certificat de performantă energetică)

Pentru eliberarea unui certificat de performantă energetică avem nevoie de următoarele documente:

  • releveu (plan cadastral) apartament / casă / clădire pentru care dorești să realizăm certificatul energetic
  • detalii cu privire la pereții exteriori, planșeul inferior, planșeul superior, tipul de tâmplărie exterioară
  • destinația clădirii / casei / apartamentului pentru care se face certificatul energetic (vânzare, închiriere, recepție terminare lucrari)
  • adresa completă a proprietarului pentru care dorești să realizam certificatul energetic

Nu trebuie să îți faci griji! Timpul tău e important pentru noi! Firma Cadastru Bacau poate întocmi toate actele necesare obținerii certificatului energetic. În plus, dacă optezi pentru servicii complete, releveu / certificat energetic, beneficiezi de o reducere de 10% la aceste servicii!

Eliberarea certificatului energetic în 24 ore

Dacă dispui de toate actele necesare obținerii certificatului energetic, îți putem elibera certificatul de performanța energetică în 24 de ore.